Di sini

Wednesday, August 10, 2011

BEN ASHAARI BLOG


BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

gagagaga....arini wordless wednesday...tp words melimpah ruah lah...tak tahan hahaha...
ok..kenape tajuk ni? pelik? tak? pelik? hehe...

haa.. Incik Ben ni buat segmen..kenali blog...actually dah lama2 buah follow blog Incik Ben ni...
die adalah blogger yang femes ibarat cookies famous amos tu? ha..tau kan biskut tu? macam itu la dia dikenali..oleh blogger hehehe...

tapi baru hari ini tahu tentang segmen Incik ni bile nampak dia update kat dashboard blog ni kan...lalu,tanpa memberi kefahaman 100%..saya pun hentam aje lah buat entry ni hehehe...

ok..cerite sikit lah..blog saya ni diwujudkan pada bulan Ogos 2009. nampak macam dah lama. tapi sikit je post. sebab waktu itu saya student dan segan sikit nak cerita haha. tapi sekarang tak segan dah haha...

Blog yang saya selalu walking..
cik mira ni kawan skolah saya,dia lah kire ispirasi saya mula2 dulu..bila die tak update, tu yang saya bosan...sampai saya pon dah pandai nak buat jgk hah

suka gila blog dia. memang fun. even die suka cakap cilake. tp saya tak tacing pon haha

safura ni kawan skolah jgk. die tengah sibuk prepare nk kahwin. jadi saya yang berangan haha

cik maria elena ni...mungkin ramai tau jugak kot. dia femes blogger jugak. macam artis dah haha

yani ni memang cute sangat. rugi blogger2 male tak singgah haha. die suke share cerita2 kat makhamah. benda luar biasa kan nak tau hehe

ni blog shahir AF8..ops hehehe

banyak lagiiii...hehe...salah satu, kompom2lah Incik Ben yang famous amos ni haha..


begitu jelah ceritanya...hehe

ini lah gambar Incik Ben Ashaari.. ;)
ok..bubye..selamat berblogging yeayy!!

5 comments:

  1. hai... linda dtg singgah sini...

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    ReplyDelete
  2. Salam ramadhan kakak cantik ! shida dtg dri segmen BA :)

    Nak tau ape komen sy ttg blog anda? Jom^^

    Entri Terkini : BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

    ReplyDelete
  3. haslinda...dah singgah!! hehe..cute kot blog hehe

    shida..wah..salam ramadhan ;) tq so much dear!!

    ReplyDelete
  4. Hye salam singgah melihat peserta

    cantik lah tempat awak bergambar kat banner tu

    ReplyDelete
  5. Doodlelicious...hehe...saya tak memenuhi kot reqirement nak dpt doodle hehe.. pic bese2 je tu hehe...tq dear ;)

    ReplyDelete