Di sini

Friday, August 19, 2011

pusat penjagaan kanak-kanak percuma

PERCUMA??
YA...memang percuma..tapi bersyarat..

anak tak ganster dan tak lembik nak nangis je nanti hihi

tempat ni memang mendapat sambutan
kanak-kanak tersebut kelihatan selesa
bila bulan puasa pun aku rasa, diorg boleh lupe makan dan turut berpuasa skali
bagus sangat tempat ni.
tetapi para ibu kenalah ambik anak tu sebelum pusat tu tutup yer..


ya..inilah tempatnya..lihat..ramai kan??
lihat gambar di bawah ini, kelihatan sungguh selesa sekali kanak-kanak ini
ni seorang ibu yang turut tertarik untuk meletakkan anaknya di sini
ya!! itu dia pusat penjagaan percuma
lokasi di perkarangan kedai cd(speed) bertempat di Plaza Alam Sentral
kanak-kanak tersebut dihidangi dengan video-video menarik seperti boboi boy dan upin-ipin
jangan ketinggalan!!!!
haha...cam sengal je kan... punye la khusyuk..
actually aku pergi ke Plaza Alam Sentral (PAS) ni Rabu lepas time cuti tu...teman member bershopping raya plus cuci mata hehe... tengah pusing-pusing tu..tetibe nampak bebudak ni haha.. terkagum sebentar bersama kit kat. eh,tak,puasa.

senang mak-mak siorg ni nak shopping haha...

.diana.


.my self.

ok bye bye





2 comments:

  1. first time aku tgk pakat duk tgk tv semua.. perghhh

    ReplyDelete
  2. tau xpe..aku pon teruje huhu

    ReplyDelete