Di sini

Wednesday, July 20, 2011

handphone

henpon? apekah yang mahu diceritakan kali ini? hehe
aku tengah runsing jadi aku banyak la bermesej2 dgn adik bradik and boyfie aku hehe..
tetibe terfikir pasal henpon..

td aku call adik laki aku tu...enol...

Me; Hello?
Enol; Adoi...henpon sane sini bunyi...

tak boleh blah kan ayat adik aku tu yang konon2 busy..caitt...
adik aku tu ade dua henpon...
henpon canggih die jarang gile gune buat call out..
henpon cikai die tu la yg buat call sane sini...awek..family..sumelah...
tak paham aku..

aku pulak...1 henpon (line maxis untuk semua)
1 henpon lagik khas untuk my boyfie hehe...
yang cikai jgk untuk semua..tp aku patut la jugak sbb yang salu gune wat call2 boyfie.. >___<

huhu..ni henpon aku..biase jerkk

memang dah macam keperluan pulak kan pakai henpon sampai due bijik ni...
ade jgk smp 3 bijik skali..
1 untuk pakai bil personal..
1 untuk keje..
1 untuk back up prepaid punye haha..
ade tau yang macam tu hehe...


haa...kome pulak macamane? masih ade yang setia pada 1 henpon jer?
hehe..ce cite ce cite ;p
p/s ; anyway teringin pakai henpon ni. tp belum rase perlu sgt. jgn tamak niza!! haha

4 comments:

  1. salam..

    sangat suka header blog ni..

    * folo ur blog..

    ReplyDelete
  2. tq dear... biase2 ajer hehe..

    ReplyDelete
  3. ada 2 jgk...1 utk family aje
    1 lg utk bf,kkwn...hihihi...
    clcm utk kkwn..dlu gne mxs je,semua mmbr gne clcm..abis semua kelas cancel,xhabaq..tu yg nk xnk kne ada 2 fone...

    ReplyDelete
  4. haha..nisa...nk kai 1 henpon kne habaq kat sume huhu

    ReplyDelete